Известие

Collapse
No announcement yet.

Разлика между QV и junior

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Разлика между QV и junior

може ли някой да ме светне по въпроса каква е разликата в :145 QV
    145 junior...боксера и туин спарка са ми ясни.

QV е топ модификацията на даден модел, с най голям и мощен двг. Обозначава се с зелена детелинка.
    Junior си означава младши сещай се сам

п.с. Колега кръщавай си темите по смислено
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

http://alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3691
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

За junior-а виж тук:
        http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=3280
        QV-то е с по - големи спирачни дискове /287мм ако не се лъжа/, големите спирачни апарати, 15 цолови джанти, прагове и т.н.....а бе и май има някакъв хидроусилвател на спирачките.
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Разликата е само в двигателя и може би в спирачните дискове които на QV са (284) а на джуниър не знам колко са. Иначе отвън и като оборудване джуниъра е като ку ве-то.
          А сервоусилвател на спирачките си имат всички

Comment

Първоначално публикувано от gigi
            Разликата е само в двигателя и може би в спирачните дискове които на QV са (284) а на джуниър не знам колко са. Иначе отвън и като оборудване джуниъра е като ку ве-то.
            А сервоусилвател на спирачките си имат всички
            на Джуниър са 257мм вентилирани - отпред
            отзад са като на КуВе- 240мм плътни

При КуВе задния спойлер е опция, а при Джуниър мисля че е стандартно

Вътре КуВе-то има тапицирани с кожа десен еърбег, и 2 елемента от таблото отляво и дясно на волана, а при Джуниър са с плат и обикновено няма десен еърбег
            '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
            '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
            '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Ку Ве-то има десен ербег ама ако не е от италия обикновенно (моито е от там) и няма ербег така е и при джуниър-а.
              Абе то работата е дебела зависи за коя страна е произведена колата коя година също и т.н. Ето даже на Бат Вас колата е загадка трябва да е с 257мм предни дискове а тя е като ку ве 284мм и ся човека под 15-ки не може да сложи. Мойта е 96 накрая а е с новият АБС а трябва да е със стария.
              Така че зарежете с прилики и разлики между различните серии че става сложно
              То и на Валъо на праговете има детелинки ама........

Comment

Ку Ве-то има десен ербег ама ако не е от италия обикновенно (моито е от там) и няма ербег така е и при джуниър-а.
                Абе то работата е дебела зависи за коя страна е произведена колата коя година също и т.н. Ето даже на Бат Вас колата е загадка трябва да е с 257мм предни дискове а тя е като ку ве 284мм и ся човека под 15-ки не може да сложи. Мойта е 96 накрая а е с новият АБС а трябва да е със стария.
                за Аирбага си прав, моите детелинки сички знаят че са ментеливи
                а батвас шо требе да е с 257мм дискове ??
                той е единствения със 145 1.8 който сме виждали, и незнаем кое е нормално и кое не е според мен по-логично е да е с големи дискове, нали ше се претрепе иначе
                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                  за Аирбага си прав, моите детелинки сички знаят че са ментеливи
                  а батвас шо требе да е с 257мм дискове ??
                  той е единствения със 145 1.8 който сме виждали, и незнаем кое е нормално и кое не е според мен по-логично е да е с големи дискове, нали ше се претрепе иначе
                  Ами в каталог я дават с 257мм, може да е сбъркано наистина обаче като търсих джанти само за 2.0 даваха 15 като размер а за 1.8 даваха 14 и 15 като опция а на 284мм диск 14 не става та от това изхождам, но както казваш като на живо друга не сме виждали . А иначе що да се претрепе ти като си с 257мм или 155 2.0 8в или ланчата на баща ми 2.0 16в с 257 да не вървът по малко. Просто по големите се охлаждат по добре и при екстремно спиране по малко се натоварват от където имат и по голяма ефективност. Абе то и други плюсове има ама при наще коли горе долу е това а ся ме мързи да пиша

Comment

Working...
                  X